هدایا

تکنیک های تبلیغاتی

تکنیک های تبلیغاتی صبح آگهی

تکنیک ها

از آنجا که هر یک از افراد یک جامعه عقاید و سلایق متفاوتی دارند. لذا برای جذب هر چه بیشتر مخاطبین از تکنیک های تبلیغاتی گوناگونی استفاده می شود. به طور مثال می توان از چاپ بنر تبلیغاتی با تصاویری تکان دهنده و محرک برای جلب و جذب مخاطب کمک گرفت. در تبلیغات هدف جذاب تر نشان دادن محصول مورد نظر می باشد. برای رسیدن به این منظور برخی از تبلیغ کنندگان از مواردی چون کمدی، طنز و … نیز در آگهی های تبلیغاتی خود استفاده می نمایند. عوامل زیر نقش موثری در بالا بردن بازدید یک آگهی تبلیغاتی دارند.

  1. فراگیری و آموزش تکنیک های تبلیغاتی
  2. سنجش شرایط محیطی و جغرافیایی
  3. زمان
  4. مکان
  5. اهداف آگهی
  6. بازار هدف
  7. نیاز مخاطبین
  8. و …

توجه نمودن به تکنیک های تبلیغاتی و استفاده از آن ها در ساخت تبلیغات موجب بهتر دیده شدن آن ها و تبدیل نمودن مخاطب به مشتری می گردد. اما در صورت توجه نداشتن و عدم رعایت این نکات احتمالا آگهی ساخته شده به یک آگهی ضعیف و کم بازدید تبدیل می شود. آگهی های ضعیف نه تنها کمکی به فروش بیشتر و بالا بردن سود یک کمپانی نمی کنند بلکه اغلب نتیجه عکس دارند و عموما منجر به کاهش فروش و آسیب رساندن به برند و نام تجاری می گردند. به عنوان نمونه چاپ تراکت تبلیغاتی و پخش آن در محیطی غیر مرتبط می تواند همچین تاثیری را داشته باشد. از این رو اگر خواهان استفاده از تبلیغات جهت ارتقاء نام و برند خود می‌باشید به هیچ عنوان تکنیک‌های تبلیغاتی را فراموش ننمایید.

طبقه بندی تبلیغات

صنعت تبلیغات در دنیای مدرن بسیار پیشرفت نموده است و گستردگی تکنیک های تبلیغاتی غیر قابل انکار می باشد. زمانی که یک صنعت به این گستردگی برسد بهترین کار برای مدیریت و کنترل آن طبقه بندی نمودن آن می باشد. به عنوان نمونه در تبلیغات چاپی، با استفاده از طبقه بندی بر اساس سبک، تبلیغات بهتر و مفیدتری ارائه می گردد. از این رو امروزه تبلیغات را به شیوه های مختلفی دسته بندی می نمایند. موارد زیر برخی از عوامل تاثیرگذار در طبقه بندی تبلیغات می باشند.

  1. سبک: با توجه به زمینه فعالیت تبلیغاتی سبک هایی در این صنعت وجود دارد که قابل استفاده می باشند.
  2. مخاطبین هدف: توجه به مخاطبین هدف و بازار محصول و خدمات از مهمترین اصول تبلیغاتی می باشد.
  3. محدوده جغرافیایی: با توجه به متغیر بودن آب و هوا در هر محدوده جغرافیایی تکنیک های متفاوتی برای آن ها قابل عرضه می باشد.
  4. هدف تبلیغات: شاید مهمترین نکته در ساخت یک تبلیغ هدف آن باشد. لذا هدف می تواند یکی از عوامل تاثیرگذار در طبقه بندی تبلیغات باشد.
  5. و …

موارد فوق تنها بخشی از عوامل تاثیرگذار در طبقه بندی تبلیغات می باشند. در واقع عوامل بسایر زیادی در رونق تبلیغات و بهبود این صنعت تاثیر گذار بوده اند. در ادامه سعی داریم بیشتر به این مطلب بپردازیم. علاوه بر مواردی که در بالا بیان گردید عوامل دیگری در تکنیک های تبلیغاتی موثرند که مهمترین آن ها عبارتند از:

فضای پخش تبلیغ

این فضا بسته به نوع خدمات می تواند محلی، شهری، ملی و یا جهانی باشد.

تبلیغات محلی تنها در یک محله یا چند محله همجوار عرضه می شوند.

مانند: تبلیغات رستوران ها و فست فودها که عموما به صورت تراکت می باشد.

تبلیغات شهری جهت عرضه محصولات و خدمات در سطح یک شهر می باشند. به عنوان نمونه شما می توانید با چاپ پرچم تبلیغاتی و یا به کمک آفتابگیر تبلیغاتی در سطح شهر تبلیغ نمایید.

مانند: تبلیغات فروشگاه ها و هایپر مارکت ها که حتی به صورت تیزر تبلیغاتی از شبکه های استانی پخش می گردند.

تبلیغات ملی یا کشوری عموما مختص کمپانی های بزرگی می باشد که محصولات آن ها در تمام کشور عرضه می گردند.

مانند: شرکت های خودروسازی یا لوازم خانگی داخلی که جهت عرضه محصولات در کشور فعالیت می نمایند. آگهی این کمپانی ها عموما از طریق شبکه های تلویزیونی ملی و سراسری یک کشور پخش می گردند.

تبلیغات جهانی که عموما مختص کمپانی های بزرگ صنعتی در سطح دنیا می باشد.

مانند: شرکت های خودروسازی و … که خدمات و محصولات آن ها در سرتاسر جهان استفاده می شود. تبلیغات این کمپانی ها انواع گوناگونی دارد از شبکه های بین المللی گرفته تا تبلیغات در گوگل و سایت های جهانی.

اهداف آگهی

  1. هدف آگهی های تبلیغاتی عموما بالا بردن راندمان فروش و سود یک کمپانی می باشد.
  2. بالا بردن آگاهی مخاطبین نیز می تواند یک هدف باشد.
  3. هدف دیگر برخی کمپانی ها فروش فوری می باشد.
  4. هدف برخی دیگر از آگهی ها افزایش فرهنگ اجتماعی می باشد.
  5. و …

تقسیم بندی تبلیغات

تبلیغات را به دو دسته کلی دیگر نیز تقسیم بندی می نمایند. به طوریکه تبلیغات در رسانه های جمعی را اصطلاحا بالای خط و سایر انواع تبلیغات را زیرخط می نامند. در حقیقت تبلیغات به نوعی یک ارتباط بازاریابی می باشد که با کمک آن می توان پیام های تبلیغاتی و غیر شخصی را برای معرفی و یا فروش محصولات، خدمات و حتی ایده ها به اطلاع مخاطبین رساند. معمولا اشخاصی که تمایل به تبلیغ محصولات و یا خدمات خود دارند صاحبان کسب و کارهایی هستند، که بیش از سایرین به پیشرفت و بهتر دیده شدن نام برند خود اهمیت می دهند.

تکنیک های تبلیغاتی

تبلیغات سنتی و مدرن

تکنیک های تبلیغاتی در حال حاضر از طریق رسانه های بسیاری انجام می گیرد. این رسانه ها به طور کلی به دو دسته رسانه های سنتی و رسانه های مدرن تقسیم می شوند. عموم رسانه های سنتی عبارتند از:

  1. روزنامه ها
  2. مجلات
  3. تلویزیون
  4. رادیو
  5. تبلیغات در خیابان های داخل و خارج شهر
  6. و …

و رسانه های مدرن که عموما بر پایه دیجیتال مارکتینگ می باشند عبارتند از:

  1. نتایج جستجو در موتور های جستجو مانند گوگل
  2. وبلاگ ها
  3. وب سایت ها
  4. سایت ها
  5. شبکه های اجتماعی
  6. پیام های متنی و ….
تبلیغات تجاری

یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین نوع تبلیغات، تبلیغات تجاری می باشد. در این تبلیغات، هدف اکثر تبلیغ کنندگان افزایش مصرف محصولات و یا خدمات خود از طریق نام تجاری می باشد. آن ها با کمک آگهی های تبلیغاتی نام محصول یا تصویر آن را با کیفیت خاصی در ذهن مصرف کنندگان حک می نمایند. از طرفی تبلیغات مستقیم، تبلیغاتی است که قصد فروش فوری را دارند. دیگر نهادهای غیر تجاری که حتی بیشتر از محصولات یا خدمات مصرفی تبلیغ می نمایند، احزاب سیاسی، فرقه ها، سازمان های مذهبی و سازمان های دولتی می باشند. این مجموعه ها معمولا در غالب هدیه تبلیغاتی اقدام به این کار می کنند. تبلیغات همچنین علاوه بر تاثیر روی مخاطبین می تواند به کارمندان و سهام داران اطمینان دهد که یک شرکت قابل اعتماد و موفق می باشد.

کانون صبح آگهی ارایه دهنده انواع تبلیغات در رسانه های سنتی و مدرن می باشد. این کانون با به کارگیری کلیه تکنیک های تبلیغاتی و استفاده از طراحان کارآزموده انواع تبلیغات و آگهی های چاپی و دیجیتالی را با بهترین کیفیت عرضه می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *