تبلیغات

تبلیغات گوگل

تبلیغات گوگل

تبلیغات در فضای امروز یکی از اجزای جدایی ناپذیر هر کسب و کاری می باشد. کسب و کارها در فضاهای گوناگون اقدام به تبلیغات می کنند. از تبلیغات محیطی، تبلیغات در فضای مجازی و دیجیتالی، تبلیغات در رادیو و تلویزیون از محیط های این تبلیغات می باشد. حضور در نمایشگاه های بین المللی و استفاده از هدایای تبلیغاتی و استفاده از چاپ بنر، استند رول آپ و یا استند پاپ آپ، در این فضا می تواند موثر باشد. بسیاری از صاحبان کسب و کار با چاپ کاتالوگ و یا در برخی موارد استفاده از چاپ بروشور می توانند کسب و کار و خدمات، محصولات خود را به مشتریان بالقوه خود ارائه دهند. اما یکی از روش های تبلیغاتی جدید استفاده از تبلیغات گوگل می باشد با ما همراه باشید تا در این باره با هم سخن بگوییم.

تبلیغات گوگل یکی از معروف ترین تبلیغات دیجیتال مارکتینگ آنلاین می باشد. امروزه تبلیغات به شکل های متنوعی در دیجیتال مارکتینگ گسترش یافته است و همانطور که در مقاله دیجیتال مارکتینگ و صنعت تبلیغات  به آن اشاره نمودیم این تبلیغات به دو صورت آفلاین و آنلاین صورت می گیرند. اما پیشرفتی که تبلیغات آنلاین در سال های اخیر داشته است بسیار چشمگیر بوده و با سایر تبلیغات قابل مقایسه نمی باشد. تبلیغات گوگل نیز که یکی از نمونه های تبلیغات آنلاین می باشد در این سالها مورد توجه اغلب سایت ها و صاحبان آن ها قرار گرفته است.

در این راستا روانشناسی زبان در تبلیغات گوگل بسیار تاثیرگذار می باشد. در واقع پیام تبلیغاتی ای که شما منتشر می نمایید، باید حاوی اطلاعاتی باشد که مخاطب مشتاق دانستن آن ها است و این اطلاعات با زبانی جذاب و گیرا به مخاطب انتقال یابند. در این مقاله قصد داریم به تبلیغات گوگل و زبان بیان آن بپردازیم و اطلاعاتی ارائه دهیم که در این زمینه کارگشا باشند.

گوگل ادورز

  • تبلیغات در گوگل و گوگل ادورز بسیار فراگیر شده است.
  • این تبلیغات مورد پسند بسیاری از سایت ها و وب سایت ها قرار گرفته است.
  • هزینه این تبلیغات بر اساس کلیک هایی که صورت می گیرد محاصبه می شود.
  • هر سایت می تواند جایگاه مشخصی را در سرچ لغتی مشخص برای تعداد معینی کلیک خریداری نماید.
  • و تا زمانی که این کلیک ها تمام نشده اند این سایت در آن جایگاه خواهد ماند.
  • این سایت ها با حروف Ad مشخص می شوند.
  • Ad بیانگر آن است که این سایت با پرداخت هزینه به گوگل این جایگاه را به دست آورده است.
  • در پایان پس از اتمام کلیک ها این سایت ها مجددا به جایگاه خود باز می گردند.

در ادامه این مقاله به زبان استفاده شده در این تبلیغات می پردازیم و پژوهش هایی که در این رابطه انجام شده است را مرور می نماییم. سوفی تورتون که در زمینه تولید محتوا و تبلیغات گوگل فعالیت می نماید معتقد است “مردم کار شما را نمی خرند بلکه دلیل کار شما را می خرند” این جمله معروف تورتون اشاره به این مهم دارد که برای مخاطبان کاری که شما انجام می دهید اهمیتی ندارد. بلکه دلیل و چرایی آن کار است که مهم می باشد و موجب تمایز کار شما با دیگران می شود. در واقع پیام تبلیغاتی شما نیز باید به این مهم اشاره داشته باشد تا سودمند و مفید واقع شود.

روانشناسی زبان در تبلیغات گوگل

مبحث مورد علاقه سوفی تورتون زبان تبلیغات گوگل می باشد. ایشان با تحقیقات و پژوهش هایی که در این زمینه انجام داده اند به نتایج جالبی دست یافته اند و از آن ها به عنوان روانشناسی زبان تبلیغات گوگل یاد کرده اند. در ادامه این مطلب به معرفی و بررسی این اصول می پردازیم:

  1. تاثیر ترتیب قرارگیری
  2. استفاده از کلمات کلیدی
  3. استفاده از محرک های اساسی
  4. اشاره به مخاطب
  5. اثبات اجتماعی
  6. ترس از دست دادن
  7. تاثیر واقعیت فریبی
  8. و …

تبلیغات گوگل و ترتیب قرارگیری

ترتیب قرار دادن پیام های تبلیغاتی در گوگل از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. زیرا این ترتیب باعث می شود در بلند مدت مخاطب آن ها را بهتر به یاد آورد و ماندگاری آن ها در ذهن مخاطب افزایش می یابد. به طور نمونه با تبلیغات میان برنامه ای آشنا می باشید. تبلیغاتی که مابین سریال ها، فیلم ها و سایر برنامه های تلویزیونی پخش می شوند. این تبلیغات به مراتب از ماندگاری بیشتری نسبت به تبلیغاتی که در زمان های دیگری پخش می شوند برخوردار می باشند. زمان پخش آگهی ها و ترتیب قرار گیری آن ها در تبلیغات گوگل نیز به همین شکل از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

استفاده از کلمات کلیدی مناسب

کلید واژه ها و کلمات کلیدی می توانند تاثیر پیام شما را افزایش دهند. این کلمات باعث می شوند بخش های اصلی و کلیدی کار شما برجسته تر شوند. با این حال استفاده بیش از حد از آن ها توصیه نمی شود. در واقع توصیه تورتون استفاده از زبان مخاطبان در تبلیغات گوگل می باشد. این بدان معناست که بهترین کلماتی که در تبلیغات کلیکی گوگل می توانید به کار برید باید نیازهای مخاطب را برآورده نمایند و به مشکلات آن ها اشاره داشته باشند. ارزش تبلیغات شما زمانی افزایش می یابد که یاری رس مخاطب در حل مشکلاتش باشد.

استفاده از محرک های احساسی

فرایند تصمیم گیری انسان ها از دو بعد منطق و احساس تشکیل شده است. در واقع برخی تصمیمات از روی منطق و برخی دیگر از روی احساس می باشند اما غالب تصمیمات گرفته شده از تاثیر این دو فاکتور بر یکدیگر حاصل شده اند. به طور نمونه زمانی که شما به یک کفش نیاز دارید تصمیم به خرید آن می گیرید. این یک تصمیم منطقی می باشد که فلسفه آن کاملا روشن است. شما می خواهید وسیله ای را تهیه نمایید که به آن نیاز دارید. اما در زمان خرید کفش مفروض فاکتورهای دیگری نیز دخیل می شوند که عموم آن ها فاکتورهای حیاتی ای نمی باشند و به راحتی قابل صرف نظر نمودن می باشند. اما از آن ها صرف نظر نمی نمایید و دلیل این کار غلبه احساسات بر تصمیم گیری شما می باشد.برخی از این فاکتورها عبارتند از:

  1. مدل کفش
  2. طرح کفش
  3. رنگ کفش
  4. جنس کفش
  5. و …

احساسات باعث می شود مدل، رنگ، طرح، جنس و … کفش از نظر شما مهم شوند بدون آنکه چندان اهمیتی داشته باشند. در نهایت شما کفشی می خرید که علاوه بر آنکه پوشش مناسبی برای پاهایتان می باشد از پوشیدن آن لذت می برید. رنگ آن را دوست دارید و مدل آن مورد پسندتان بوده است. کاملا واضح است که این یک تصمیم و انتخاب بوده است که از هر دو فاکتور منطق و احساسات در آن استفاده شده است.

احساسات در تبلیغات گوگل

محققان و پژوهشگران حوزه تبلیغات نیز متوجه تاثیر احساسات بر تصمیم گیری ها شده اند و از آن به عنوان ابزاری در جهت جلب توجه مخاطب استفاده می نمایند. برانگیختن احساسات مخاطب شیوه ای می باشد که در اغلب تبلیغات به چشم می آید و در جذب مخاطب همواره تاثیر گذار بوده است. در تبلیغات گوگل نیز از این شیوه بسیار استفاده می شود تا اثربخشی پیام تبلیغاتی افزایش یابد. این امر زمانی به درستی محقق می شود که در درجه اول مخاطب خود را به خوبی بشناسید و از روحیات آن ها آگاه شوید. سپس هر آنچه مخاطب نیاز دارد را در پیام خود بگنجانید تا مخاطب جذب تبلیغات شما گردد و به یکی از مشتریان دائمی شما تبدیل گردد.

موفقیت در تبلیغات گوگل و گوگل ادورز به استفاده از محرک های عاطفی و احساسی وابسته می باشد و تاثیر این عامل بسیار شگرف می باشد. از این رو در تبلیغات گوگل و سایر تبلیغاتی که استفاده می نمایید به مخاطب و احساسات آن ها اهمیت دهید و از محرک های لازم برای جذب آن ها کمک بگیرید.

پارت اول این مقاله را در اینجا به اتمام می رسانیم و در مورد سایر فاکتورهای تاثیرگذار در تبلیغات گوگل در پارت بعدی این مقاله صحبت خواهیم نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *