تبلیغات

طراحی سایت و بهینه سازی

طراحی سایت

تبلیغات عرصه گسترده ای دارد. از دادن هدیه تبلیغاتی، حضور در نمایشگاه های بین المللی و تبلیغات آنلاین را شامل می شود. یکی از مهم ترین بخش های دیجیتال مارکتینگ آنلاین بدون شک طراحی سایت می باشد. طراحی سایت را می توان اولین قدم در بازاریابی آنلاین دانست. اگر فرض کنید شرکت یا کمپانی شما برای مثال یک بوتیک لباس فروشی باشد. سایت یا وب سایت شما مانند ویترین آن بوتیک می باشد. مسلما کسانی وارد بوتیک شما می شوند که پس از تماشای ویترین آن نظر آن ها به محصولات شما جذب شود و مایل باشند از لباس های بیشتری دیدن نمایند. اگر این اتفاق بیافتد آن ها وارد بوتیک می شوند و به احتمال زیاد تبدیل به مشتریان شما می گردند. بدین ترتیب مشتریان شما افزایش می یابد که نتیجه آن چیزی جزء فروش و سود بیشتر برای شما نمی باشد.

حال اگر ویترین بوتیک شما از ظاهر خوبی برخوردار نباشد یا مثلا خالی باشد قطعا نظر هیچ کس را جلب نمی نماید. در نتیجه تعداد کسانی که وارد مغازه شما می شوند بسیار کاهش می یابد. کاهش بازدید کننده به کاهش مشتری و نهایتا کاهش سوددهی می انجامد. از آنجا که هدف تمام کسب و کار ها فروش و سود بیشتر می باشد لذا منطق حکم می نماید برای سود دهی بهتر در کسب و کار از یک ویترین زیبا و شکیل استفاده نمایید.

سایت یا ویترین کسب و کار

سایت و وب سایت در فضای اینترنت حکم همان ویترین شما را دارد. البته سایت ها قابلیت های بیشتری نسبت به ویترین مغازه ها دارند که هدف آن ها تنها نمایش محصولات می باشد. مبرهن است استفاده از موبایل و رایانه امروزه امری اجتناب ناپذیر است و از آنجا که مردم زمان زیادی را به استفاده از این ابزار می پردازند شما می توانید با ارائه یک سایت زیبا و با شکوه محصولات و خدمات خود را در این فضا به آن ها معرفی نمایید. همانطور که پیش تر بیان نمودیم سایت تنها یک ویترین نمایش نیست بلکه قابلیت های بیشتری دارد. به طور نمونه:

  • شما می توانید از یک سایت فروشگاهی جهت نمایش و فروش محصولات خود به صورت اینترنتی استفاده نمایید.
  • نمونه های زیادی از سایت های فروشگاهی در سرتاسر جهان وجود دارد.
  • در واقع امروزه کمتر کسی هست که به فروشگاه های اینترنتی برخورد نکرده باشد.
  • عموم مردم حداقل یک بار به صورت آنلاین اقدام به خرید محصولی کرده اند.
  • سایت های شرکتی و بانکی نیز ارائه دهنده خدماتی برای مشتریان خود می باشند.
  • و ….

طراح سایت

طراحی سایت به روش های گوناگونی انجام می گیرد. در گذشته این امر تنها با کدنویسی توسط متخصصان امکان پذیر بود. اما  امروزه ابزار و نرم افزار های زیادی جهت کمک به فرایند ساخت و طراحی سایت تولید شده اند و اگرچه فرایند طراحی سایت را از گذشته ساده تر نموده اند. اما برای استفاده از همین نرم افزار ها نیز نیاز به آموزش و تخصص می باشد. در حقیقت جهت طراحی سایت نیاز به تخصص و تجربه کافی در این زمینه می باشد. یک طراح سایت لازم است مهارت های زیر را بداند و تجربه کافی در استفاده از آن ها داشته باشد.

  1. به نرم افزار های گوناگون طراحی سایت مسلط باشد.
  2. با زبان های برنامه نویسی و کد نویسی به قدر نیاز آشنا باشد.
  3. تجربه کافی در این زمینه داشته باشد.
  4. هنرمند باشد و در طراحی به زیباسازی سایت توجه نماید.
  5. مبتکر و خلاق باشد تا سایت وی مشابه و کپی سایر سایت ها نباشد.
  6. و …

پشتیبانی سایت

طراحی سایت از چندین بخش تشکیل می شود، که هر یک دارای اهمیت ویژه ای می باشند. شما نمی توانید تنها به بخش هایی از آن اهمیت دهید و از سایر بخش های سایت غافل شوید. در واقع تنها زمانی دارای یک سایت کامل و بی عیب و نقص خواهید بود که تمام بخش های سایت خود را در فرایـــند طراحــــی به درســـتی و کامل پوشـــش دهید. اما این تنها آغاز راه است. هر سایــــتی قبل از هر چیز با یک هـــدف ساخته می شود. در واقع مهمترین هدف یک سایت بازدید بیشتر می باشد به گونه ای که عموم صاحبان سایت ها می خواهند سایت آن ها در زمینه کاری خود بهترین باشد و بیشترین بازدید را نسبت به رقبا داشته باشد. برای رسیدن به این منظور لازم است یک سایت با رعایت تمام نکات مهم و ضروری طراحی شود و پس از آن از به خوبی پشتیبانی گردد.

پشتیبانی از سایت شاید حتی از خود طراحی سایت هم مهم تر باشد. در واقع تنها زمانی سرانجام یک سایت به جذب مخاطب بیشتر می کشد که به خوبی از آن پشتیبانی گردد. پشتیبانی در واقع همان فعالیت مستمر در سایت می باشد. اگر شما سایتی را طراحی نمایید و هیچ فعالیتی در آن ننمایید مانند آن است که درب بوتیک خود را ببندید و انتظار ورود مشتری به آن را داشته باشید. قطعا همچین اتفاقی هیچگاه نخواهد افتاد . از این رو جهت رسیدن یک سایت به جایگاه مطلوب نیاز به صرف زمان و تلاش و استفاده از متخصصان این حرفه می باشد.

بهینه سازی موتور های جستجو

احتمالا با لغت سئو برخورد کرده اید یا به طور اتفاقی آن را شنیده اید. شاید شنیده باشید از اهمیت آن صحبت می کنند و تاثیری که در بازاریابی آنلاین دارد. اما واقعا سئو چیست؟ و چرا به این اندازه دارای اهمیت می باشد؟

سئو (seo) مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنی بهینه سازی موتور های جستجو می باشد. همان طور که از معنی این عبارت واضح است سئو فرایند بهینه سازی یک سایت در موتورهای جستجو می باشد. شاید سوال شود بهینه سازی موتور های جستجو چه سودی در بازاریابی آنلاین دارد؟ در این مطلب سعی داریم به این سوال به طور کامل پاسخ دهیم تا همگی با این مفهوم به طور کامل آشنا شویم.

اگر شما صاحب هیچ سایت یا وب سایتی نمی باشید در نتیجه نیازی به خواندن این مطلب ندارید. اما اگر یک سایت دارید و می خواهید سایت شما از جایگاه بهتری برخوردار باشد می توانید با خواندن این مقاله جایگاه سایت خود را ارتقاء دهید. شما با مفهوم بهینه سازی آشنایی دارید. هـــدف از بهیــــنه سازی در صــــنایع کاهــــش هزیـــنه های اولیه و افزایش فروش و در نتیـــــجه افزایش سود دهی می باشد. در اینجا نیز هدف نهایی بهینه سازی موتور های جستجو افزایش راندمان سایت جهت فروش و سود بیشتر می باشد.

موتور های جستجو

در حال حاضر شرکت ها و کمپانی های بزرگ نرم افزاری اقدام به ساخت و راه اندازی موتورهای جستجو نموده اند. یکی از بزرگترین و کارآمدترین موتورهای جستجو “گوگل” می باشد. موتور جستجو گوگل Google در سرتاسر دنیا داراری بیشترین بازخورد می باشد و به جرات می توان آن را قدرتمندترین موتور جستجو دانست. علاوه بر گوگل موتورهای جستجوی دیگری هم وجود دارند که شناخته شده ترین آن ها عبارتد از:

  1. موتور جستجو یاهو    www.yahoo.com
  2. موتور جستجو بینگ      www.bing.com
  3. موتور جستجو اسک       www.ask.com
  4. موتور جستجو واو        www.wow.com
  5. موتور جستجو اینفو       www.info.com
  6. و …

حال به یاد آورید از آخرین باری که در یکی از موتورهای جستجو مانند گوگل و … کلمه یا عبارتی را سرچ نموده اید چه مدتی گذشته است؟ احتمالا خیلی طولانی نباشد چرا که امروزه ما عموما نیازها و جواب سوالات خود را در این موتورها جستجو می نماییم.

سیستم رده بندی سایت ها

در واقع هرگاه شما عبارتی را در یکی از این موتورهای جستجو سرچ می نمایید با فهرستی از صفحات سایت های گوناگون مواجه می شوید. تا به حال به این فکر کرده اید که این فهرست بر چه اساسی مرتب شده است و ترتیب این صفحات بر چه معیاری می باشد؟ پاسخ این سوالات بسیار ساده می باشد. در حقیقت موتور های جستجو دارای سیستم امتیازدهی به سایت ها می باشند و به هر سایت بنابر فعالیت روزانه آن سایت امتیاز خاصی می دهند و بر اساس همین امتیاز آن ها را رده بندی می نمایند.

زمانی که شـــما عبارتی را سرچ می نمایید اولین سایتی که در لیســـت مشاهــــده می نـــــــمایید بالاتــــرین امتــــیاز را در این عــــبارت دارا می باشد و سایت های بعدی به ترتیب رتبه های دوم، سوم و … را به خود اختصاص داده اند. اهمیت این رده بندی زمانی مشخص می شود که شما برای یافتن هدف مطلوب خود روی یکی از این لینک ها کلیک می نمایید. آمار تحقیقات کمپانی گوگل نشان داده است در 80 درصد سرچ ها کاربر یکی از سه لینک اول را انتخاب می نماید. در واقع زمانی که سایت شما از امتیاز خوبی برخوردار باشد و در رده های اول سرچ ظاهر شود با بازدید بیشتری مواجه خواهد شد. این افزایش بازدید سبب بالا رفتن کارایی سایت شما جهت ارائه کسب و کارتان می گردد.

ارتقاء سایت

اگر سایت شما ارتقاء یابد شما می توانید از این طریق محصولات بیشتری را به فروش برسانید و خدمات خود را به مخاطبین بیشتری معرفی نمایید. به طور کلی این فرایند چیزی جزء بازاریابی آنلاین نمی باشد. در این نوع بازاریابی شما از طریق سایت ها و شبکه های مجازی سعی در جذب مخاطب می نمایید. حال در نظر بگیرید زمانی که سایت شما در جایگاه خوبی قرار گیرد مخاطبین پس از سرچ عبارت دلخواه وارد سایت شما می شوند و با محصولات و خدمات شما آشنا می شوند. در این پروسه حتی نیاز نمی باشد مانند گذشته از بازاریابان خود بخواهید محصولات تان را به مخاطبـــــین معرفی نمایند تا بتوانند آن ها را به فروش برســـــانند بلکه این مشتری ها هستــــند که خود به دنبال شما و خدمات تان می گردند.

اما اگر فرض نمایید سایت شما از جایگاه خوبی برخوردار نباشد و رتبه آن بسیار پایین باشد، این سایت در سرچ هیچ گاه در صفحات اول گوگل و سایر موتورهای جستجو ظاهر نخواهد شد و طبیعتا بازدید آن بسیار پایین خواهد بود. بدین ترتیب وجود این سایت نمی تواند کمکی به کسب و کار و افزایش سوددهی کمپانی شما نماید.

خدمات دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت در واقع یکی از پرکاربردترین خدمات دیجیتال مارکتینگ می باشد. اما دیجیتال مارکتینگ بسیار گسترده تر بوده و علاوه بر طراحی سایت، خدمات آنلاین و غیر آنلاین دیگری را نیز شامل می شود. مهمترین این خدمات آنلاین عبارتند از:

  1. بهینه سازی سایت
  2. کاتالوگ دیجیتال
  3. تیزرهای تبلیغاتی
  4. واکنش گرایی
  5. و …

کاتالوگ دیجیتال

کاتالوگ دیجیتال را می توان یکی از جدیدترین بخش های دیجیتال مارکتینگ دانست. کاتالوگ دیجیتالی شبیه کاتالوگ های کاغذی می باشد با این تفاوت که کاتالوگ دیجیتال روی کاغذ چاپ نمی شوند و به صورت یک فایل در رایانه ها و موبایل ها اجرا می شود. این کاتالوگ ها مانند کاتالوگ های قدیمی جهت معرفی محصولات و خدمات تولید می شوند. در این کاتالوگ ها مانند گذشته عکس محصولات به همراه توضیحات آن ها درج می گردد. اما کاتالــــوگ های دیجیــــتال قابلــــیت بیشـــتری نسبت به نوع سنــــتی آن ها دارند. به طـــــور نمـــــونه شما می توانید در این کاتالوگ ها پخش فیلم، اسلاید شو و فایل های صوتی را قرار دهید. به طور کلی یک کاتالوگ دیجیتال می تواند شامل موارد زیر باشد:

  1. عکس محصولات
  2. فیلم و تیزر تبلیغاتی
  3. نمایش سه بعدی لوگو
  4. سیستم پرداخت الکترونیک
  5. متن و توضیحات محصول و خدمات
  6. لینک به سایر سایت ها
  7. لینک به شبکه های اجتماعی
  8. فهرست الکترونیکی
  9. اسلایدشو
  10. گالری تصاویر
  11. و …

تیزر تبلیغاتی

ساخت تیزر تبلیغاتی یکی دیگر از خدمات دیجیتال مارکتینگ می باشد که در کانون چاپ و تبلیغات صبح آگهی انجام می گیرد. تیزرهای تبلیغاتی انواع گوناگونی دارند و به منظور های متفاوتی ساخته می شوند. به طور نمونه بعضی از این تیزرها مخصوص ارائه در شبکه های اجتماعی می باشد و برخی دیگر جهت استفاده در نمایشگاه ها می باشند. برخی از این تیزر ها تنها چند ثانیه می باشند و برخی دیگر چند دقیقه به طول می کشند. تیزرهای تبلیغاتی را می توان به طور کلی در دسته های زیر تقسیم نمود:

  1. اسلاید شو
  2. فیلم و کلیپ های کوتاه
  3. کلیپ های مخصوص اینستاگرام و شبکه های اجتماعی
  4. و …

رسپانسیوی یا واکنش گرایی

در گذشته موبایل ها به اینترنت دسترسی نداشتند و سایت ها و وب سایت ها تنها از طریق رایانه ها قابل دسترسی بودند. اما امروزه موبایل ها بیش از رایانه ها ارائه دهنده خدمات اینترنتی می باشند و به مراتب بیشتر بازدید سایت ها از طریق آن ها انجام می گیرد. در این زمان بحث واکنش گرایی سایت ها مطرح می شود. واکنش گرایی یا همان رسپانسیوی سایت بدان معناست که سایت شما در هر دستگاه الکترونیکی که به اینترنت دسترسی دارد زیبا و شکیل نمایش داده شود.

در واقع در حین طراحی، لازم است واکنش گرایی سایت خود را در نظر بگیرید. زیرا اگر ســـایت شما واکنــــش گرا نباشد در سایر دستـــــگاه ها مانند تبلت و موبایل یا نمایش داده نمی شود و یا نامتــــناسب نمایش داده می شــود که در هر دو صورت عموم مخاطبین شما را که از این دستگاه ها استفاده می نمایند را کاهش می دهد.

کانون آگهی و تبلیغات صبح آگهی مفتخر به انجام کلیه امور دیجیتال مارکتینگ (طراحی سایت و …) و ارائه خدمات در زمینه تبلیغات و بازاریابی آنلاین و غیر آنلاین می باشد.

2 دیدگاه در “طراحی سایت و بهینه سازی

  1. خیلی خیلی مطلب ارزنده نوشتید. تشکر از شما

    1. sobh گفت:

      با سلام خدمت شما کاربر و مشترک گرامی
      با تشکر از شما لطفا از مقالات زیر نیز دیدن فرمایید و پیشنهادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
      مقاله سئو و تبلیغات
      مقاله سئو و سرعت سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *